Sunday, September 27, 2015

Antalya’da masaj için önerilerim var. Sohbet etme isteğinizi masaj terapisinden sonraya bırakmaya çalışınız. Masözünüzle sohbet etmek fazla hoşunuza gidiyor olabilir, ama masaj terapisi sırasında konuşmak sizi tam olarak rahatlamadan alıkoyacaktır. Gerçekte, bazı kasların gerçekten gerilmesine bile yol açabilir ve terapistinizin işini daha da zorlaştıracaktır. Fakat ihtiyaçlarınızı da ifade etmeniz gerekir, mesela eğer yeriniz çok soğuksa, müziğin sesi oldukça yüksekse veya başka bir etken kendinizi rahatlamak üzere bırakmadan alıkoyuyorsa bunu belirtin.

Bir Antalya masaj için elbiselerinizi üzerinizden çıkarmak zorunda değilsiniz. Pek çok kişi çırılçıplak soyunmaktan aslında rahatsızlık duyabilir, bu sebeple eğer sizin daha da gevşemenize yardımcı olacak ise, bazı elbiselerinizi üzerinizden çıkarmamaya çekinmeyin. Masözünüz buna bozulmayacaktır. Bir masaj terapisinin hedefi rahatlamak olduğu için kıyafetler yüzünden gerilmek pek de yararlı olmayacaktır.

Antalyada masaj için tavsiyelerim var. Sohbeti masajdan sonraya bırakmaya gayret ediniz. Masöz ile sohbet etmek çok hoşunuza gidiyor olabilir, fakat masaj terapisi sırasında konuşmak sizi tam olarak rahatlamaktan alıkoyar.

Aslında, bazı kasların gerçekten gerilmesine bile yol açabilir ve masözün işini daha da zorlaştıracaktır. Fakat ihtiyaçlarınızı da dile getirmeniz gerekir, mesela eğer yeriniz çok soğuksa, müziğin sesi oldukça yüksekse ya da başka bir etki kendinizi rahatlamak üzere bırakmaktan alıkoyar ise bunu söyleyin.

Bir antalyada masaj için elbiselerinizi üstünüzden çıkarmak mecburiyetinde değilsiniz. Pek çok insan çırılçıplak soyunmaktan aslında rahatsızlık duyabilir, bu sebeple eğer sizin daha da gevşemenize yardımcı olacaksa, bazı kıyafetlerinizi üzerinizden çıkarmamaya çekinmeyin. Masörünüz buna bozulmaz. Bir masaj terapisinin hedefi rahatlamak olduğu için elbiseler nedeniyle gerilmek pek de yararlı olmaz.

#antalyamasajsalonu

0 comments:

Post a Comment